Arjenne Hoeksema arjennehoeksema@hotmail.com
  

Training Reset Methoden Traumatische Baring voor verloskundigen

Dit is een 6-daagse cursus voor verloskundigen die het examen van de cursus Coachend Luisteren voor verloskundigen zowel theoretisch als praktisch met een voldoende hebben afgesloten. Tijdens deze cursus leer je hoe je een enkelvoudig bevallingstrauma bij een cliënt met een onbelaste psychische anamnese kunt resetten, oftewel behandelen. De training geeft theoretische achtergronden over het ontstaan van psychotrauma, met name bij baringen. Er zal worden geoefend, thuis en in de les. Methoden die aan bod zullen komen zijn EMDR en EVA. Na de training kan de cursist zelfstandig een bevallingstrauma bij de client resetten. De kennis van de cursist zal worden getoetst middels het afnemen van een theoretisch en praktisch examen. Indien je een afgeronde coachopleiding hebt gevolgd, kun je ook deelnemen aan deze training. Mail me voor informatie.

Najaar 2022 : vrijdag 14 oktober, vrijdag 11 november, vrijdag 25 november, (oefen/intervisiedag 1), vrijdag 2 december, (oefen/intervisiedag 2)

Najaar 2023 : woensdag 6 september, woensdag 20 september, woensdag 11 oktober, woensdag 1 november, woensdag 29 november, (oefen/intervisiedag 1), woensdag 13 december, (oefen/intervisiedag 2)

De oefen/intervisie dagen die bij deze training horen, zijn ook toegankelijk voor oud-cursisten of collega-coaches die graag hun EMDR kennis willen opfrissen of willen oefenen met casuïstiek. De kosten voor een losse oefendag bedragen 187,50 euro per dag, incl. lunch.

De gehele training is geaccrediteerd door de KNOV : A 16 punten, D 29 punten.

Kosten 1375 euro, inclusief lunch, syllabus en vrijgesteld van BTW.

Bekijk de brochure hier.

V

V

V

V

Verbindingsweekend 17-19 november 2023

Nascholing en persoonlijke ontwikkeling

Voor verloskundigen en kraamverzorgenden

V