Arjenne Hoeksema arjennehoeksema@hotmail.com
  

Arjenne Hoeksema, Verloskundige&Coach

 

Verloskundige

Sinds 1993 ben ik werkzaam als praktiserend verloskundige bij Verloskundig Centrum Delvi, een groepspraktijk met 5 maten in Delft. Door mijn ruime praktijkervaring kan ik terugvallen op veel praktijkgerichte voorbeelden en dat is merkbaar tijdens de cursussen die ik geef. De samenwerking met mijn collega's is voor mij van groot belang. We inspireren, steunen en waarderen elkaar als persoon en als professional.

Coach

Als verloskundige en coach merk ik de toegenomen behoefte aan psychosociale zorg van vrouwen in de vruchtbare fase van hun leven. Daarom heb ik zelf in 2008 de Beroepsopleiding tot Eclectisch Coach gevolgd bij Amethist in Amersfoort. Ook ben ik gecertificeerd bevallingsverwerkingsspecialist met EMDR bevoegdheid en behaalde het certificaat EHBB, een methode om bevallingstrauma's te resetten. Zie voor informatie over privégesprekken het tabblad coaching

Docent

De cursussen en trainingen die ik geef zijn praktisch, leuk, toepasbaar in de praktijk of in het dagelijks leven, leerzaam en gezellig. Ik laat me graag door mijn cursisten inspireren en uitdagen. Mijn uitgangspunt is dat ik ieder mens die een wens heeft zichzelf te ontwikkelen, wil stimuleren en uitdagen om het beste uit zichzelf te halen.

Waarden

Ik werk vanuit de volgende waarden; Liefde, Autonomie, Empathie en Vriendelijkheid

Privé

Ik ben getrouwd en wij hebben 3 opgroeiende kinderen die thuis wonen, 1 dochter en 2 zoons. Naast mijn gezin is mijn vriendschap met mijn vriendinnen erg belangrijk voor me. Ik ben creatief en altijd bezig mezelf te ontwikkelen.

 

Contact

Heb je een coachvraag of een verzoek voor het resetten van een bevallingstrauma, stuur me dan een email. Coachgesprekken die zijn gerelateerd aan de bevalling of het moederschap zijn vrijgesteld van BTW en kosten €85,- per gesprek.

Over coachgesprekken die niet gerelateerd zijn aan het moederschap breng ik 21% BTW in rekening.

Coachgesprekken voor collega's kosten €85,- per gesprek excl. BTW

Coachgesprekken duren 60-90 minuten.

De prijzen van de trainingen staan in de brochure en zijn te vinden onder het tabblad; cursus

Aanmelden voor een training kan door mij een email te sturen.

arjennehoeksema@hotmail.com

Arjenne Hoeksema